Спиш ли? Може би те няма...
Тук, в Рая, е добре...
Спиш ли? Бях ли твърде пряма
или останах си дете?
Спиш ли? Нима животът си отива?
Не моят!!! Моят е небе...
Спиш ли? Няма да си вечно жива...
и краят даже май дойде...
© Надя Стоянова Всички права запазени