Обичай ме рано, с първи петли,
с първия лъч, погалил клепачи!
Обичай ме рано и не мисли,
целувки по съмнало какво ли ще значат!
Притискай ме силно с две топли ръце
плътно до твоята гръд развълнувана!
В косата ми дишай - като малко дете
съм сгушена тихо и нацелувана.
Обичай ме рано, рано в зори,
залей ме с вълни от страст прекипели!
Утро прекрасно с теб споделих -
ще споделиш ли с мен нощите бели?!
© Валка Всички права запазени