в солените очи на Самотата.
Потърси своя смисъл във Мечтата.
Надеждата подаде му ръка.
Посочи му най-истинския бряг на Любовта.
Дари му Вяра, за да узнае Радостта.
И в топлата прегръдка на Надеждата
скъп Спомен се усмихна...
© Виолет Гаджева Всички права запазени