Ефирен спомен от прекрасен полет.
Перо от нежност кацнало в дланта.
Мечта щастлива с аромат на пролет.
Любовен сън, илюзията на духа.
В небето синьо заедно летяхме.
Забравихме за сивата мъгла.
Крила и слънце, танцът бяхме.
Две птици в бяла светлина.
Прелитахме над облаци воали.
Окъпахме се в слънчеви лъчи.
Той вятърът душите ни погали.
Просторът е създаден от мечти.
Светкавица... Светът се разпиля.
Изчезна някъде в безкрая.
Перцето стигна майката Земя.
Самотен спомен бе от Рая.
© Гедеон Всички права запазени
Явно трябва да си сложа лимит да публикувам само стихчета писани до15 минутни, другите в кошчето.