Една звезда си ти,
една звезда в небето.
Имахме щастливи дни,
но отмина времето!
Покаже ли се луната,
идва вината,
за студените сълзи
в моите сини очи.
Сладки сънища сънувахме
и в мечтите си пътувахме.
"Обичам те" си казвахме
и в любов се вричахме.
Отминаха тези дни,
останаха само спомени.
"Довиждане" ти казвам сега,
вън от сърцето ми на мига!!!
© Лала Пеева Всички права запазени