Вятър полюшва леко
изсъхнали клони в
градината голяма...
а в нея – оголени дървета,
натежали от самота!
Две празни къщи в двора
опустял...
правят си компания!
Всяка поотделно скътала
спомени от отдавна
отишли си стопани!
© Симона Хаджиева Всички права запазени