03.07.09
Вдъхновено от http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=175289
Някой те обича както мен
и той те топли в нощите студени
и грижи се за тебе ден след ден,
а аз останах с чувства наранени
И този някой... никога не ще съм аз,
че ти във вярност си се врекла вече!
В сърцето ми ще легне пустота,
в душата мрак ще се засели, вечен...
Но ти понякога си спомняй дните,
прекарани във разговори с мен
и спомняй си... понякога, мечтите,
родили се от погледа ми уморен...
© Erato Eratova Всички права запазени