14.09.2007 г., 8:02 ч.

Спомняш ли си? 

  Поезия
826 0 7
Спомняш ли си онзи ден далечен,
окъпан в слънчеви лъчи?
Спомняш ли си онзи миг, у мене вечен,
в който се запознахме аз и ти?
Спомняш ли си моята усмивка,
в моят поглед пламък да гори?
Спомняш ли си снежната покривка,
която със смеха си разтопи?
Спомняш ли си миговете тежки,
в които бях до теб?
Спомняш ли си старите болежки
и раните, които мажех с мед?
Спомняш ли си мене,
усмихната и бяла като момина сълза?
Аз още помня онези времена.
Мигът, в който аз те срещнах.
Часът, в който ти погуби старата тъга
и сладка болка в мен пося.
Обичам те безкрайно много!
С теб ще бъда до смъртта.
Завинаги ще бъда твой приятел,
дори във вечността!

На най-добрия ми приятел

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??