Спри
Спри да ме владееш,
спри с мен да пееш,
спри да ме влудяваш,
и краката ми да подкосяваш.
Спри, защото няма да издържа
и ще избухна в страстен ритъм.
Тогава ти се дръж като мъж!
Радвай се,
че си с мене
и не си моето бреме;
смей се в екстаз и
се наслади на моето красиво Аз!
© Пламена Сомова Всички права запазени