~}`{*}`{~
Спри! Недей си тръгва,
за последно е може би това...
Спри! Недей замлъква...
За последно е може би така...
Спри! Недей забравя всичко!
За последно, моля те, недей!
Спри! Вземи си всичко,
но за последно да се обръщаш ти не смей!
~}~{*}~{~
© Надя Стоянова Всички права запазени
Поздрав и усмивка.