Когато тръгнеш да обичаш,
за две неща се приготви -
в началото ще трябва да потичаш
след оня, за чиято страст гориш.Ще тичаш месец, два, година...
ще влезеш в "Най-добри спринтьори"
но не забравяй - не е единствен той -
има много пистови коридори!
© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени
Майстор на краткия стих!