О, славно българско слово!
Обезродяването на децата е най-лесно.
Ще се изучава ли "Балканджи Йово"?
Ще се изучават ли Чинтуловите песни?
И вместо за децата сериозно да се замислят,
в хотел новата програма ще написват.
© Георги Всички права запазени