Какво очаква родината -
възход или падение?
Ах, тя - бедната, ранимата
с лидери със срамно поведение!
Два месеца упорстват
вкопчени здраво във властта,
вместо от нея да отпътуват,
че докараха ни те до пропастта.
Сами какви са се разкриха
пред камерите и цял свят,
бой на мирни хора наредиха
да изкарат пълен мандат.
© Георги Всички права запазени