2.10.2013 г., 13:02 ч.

Сред тайните на живота… 

  Поезия
409 0 0

Когато пристъпиш в нощта

И страхът ти се превръща в мечта,

Тогава аз ще прерасна във сън

Чакащ да чуе… прекрасния звън

на тишината, на нощта,

на края… на една мечта.

 

(Живот сред тайните на живота…)

 

В тишината, където всичко спи,

Където вече няма опасности…

 

Къде ще се скриеш от света?

В тишината…

Къде ще избегнеш реалността?

В тишината…

 

 

Ти ще получиш една звезда

Която ще отстранява всяка вражда…

Тя ще осветява пътя ти,

Тя ще запълва душата ти.

 

И когато те доведе на края,

погледни в нея...

Тогава тя ще изчезне безследно

 

Насред тишината, нощта

в началото на една нова мечта.

 

... Последно:

 

 Знай какво искаш много ясно

И  в тишината си го пожелай гласно…

В тишината, където всичко спи,

Където вече няма опасности…

Къде ще се скриеш от света?

В тишината…

Къде ще избегнеш реалността?

В тишината…

© Кейтлин А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??