Два бонбона.
Вино с балони.
Една кокона.
И самият аз.
Дъх в сатена.
Нежна, несмутена.
Муза въплътена.
От ефирен клас.
Вечер ефимерна.
Красота безмерна!
Страст закономерна.
А?!Безкраен час!
Клиширана цигара.
На душа под пара.
С усмивка се стоварва
като вълшебен валс.
И пак. И пак. И пак...
СЪМ самият аз.
© Георги Бъчваров Всички права запазени