Когато си до мен, усещам сила,
обгърната от двете ти ръце.
Дъждът измива прашните ни същности
и ражда се любов като дете.
Мозайката на твоите черти
подреждам несъзнателно забързан
и се пресичат нашите светове,
макар за кратко слели своите пътища.
© Радостина Попова Всички права запазени