Зарових сълзите си в мрака
в онази доскорошна нощ
и престанах смъртта си да чакам,
но се върнах към себе си лош...
-Нима те са те довели тук?...
попитах те, само момиче...
но дума не ми каза, нито звук...
-Ти си дошла да ме обичаш...
Попита ме как зная толкова...
-Прочетох го в очите ти...
-Бях се замислила за болката...
Ти си момчето на мечтите ми...!
© Тони Главоногов Всички права запазени