@ А.Н.
Днес отместих стрелките ...
Бяха спрели на два "
После исках да видя звездите****
Бях сама...
Преброих ти надежди...
От паважа...
Започва дъга...^
Преминавай ~
когато си нежен...
И не чакай любов +
Избери свобода!
На жената сърцето е пристан @
Котва праща мъжът във екстаз...×