Сега не искам просто да се случи,
а ти да го направиш някой ден–
да тръгнеш...И да знаеш, че е лудост –
земята да пребродиш зарад мен.
Ще бъде среща на вода и огън.
Безумно ще се палим и гасим.
В една любов, дарена ни от Бога,
ще се открием и ще изгорим.
© Елица Ангелова Всички права запазени
усмивки!