28.07.2016 г., 21:22 ч.

Старата кръчма 

  Поезия » Хумористична
850 1 1

На края на града във старите квартали 

се издига кръчма красива.

Цялата в рози и бръшлян обгърната.

Вътре винаги е весело песни, музика и хорски смях.

Старата кръчма винаги е тук.

Тя приветства бедни и богати, млади и стари.

Руйно вино все ще се лее, красива тъмнокоса кръчмарка ще го налее, с усмивка ще го донесе и при теб ще приседне.

Ще ти запее с глас красив.

Старата кръчма кани и теб ела, весели се ти до зори.

 

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??