21.08.2007 г., 8:30 ч.

Старата магия 

  Поезия
404 0 9
Пак  старата магия. Дяволски красива!
Пак искам да отпия. Тръпчива!
През прага ми прекрачва. Път пребродила.
Спира ми диханието. От прегръдките.
Сякаш поробване. И съблазън.
Навик между навиците. Или сън!?
Моето сърце оплетено. От паяк мълчалив.
И плътта безумна е. На лунно сияние,
с шепот тържествен. Без обяснение.
Да умреш... с желание... и да живееш!
Похот... като две реки... в едно да слееш!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??