Един стар стих с нова рисунка.
Поздрав за приятелите от морския бряг!
Б.
Старият
забравен
фар
пак води
Душите ни -
кръстосващи
морето...
Талазите на Времето
принасят в дар
остатъка
от спомените…
Там -
в Сърцето!
Б. Калинов Пловдив
02.04.2009г.
© Борис Калинов Всички права запазени
Благодаря и на теб, Гери!
Старо стихче е,но вече е част от един нов цикъл-"От стария сандък".Там вече са и няколко разказа.
Ровя се в стари файлове...
Б.