Поспри да ти разкажа приказка една.
Вълшебник стар се скитал по света.
Усмивки той раздавал всеки ден.
И не един от него бил пленен.
Не пускал в шатрата си никой той –
загрижен само за покоя свой.
По пътя му капризната Съдба
го срещнала с красавица една.
Вълшебникът съвсем се покорил -
в сърцето си палат й построил.
И в шатрата е светло всяка нощ.
Усмивки я огряват до среднощ.
© Вили Димитрова Всички права запазени