Стаята - спомен
е същата почти.
Прашасали мебели -
в средата
куп мечти.
Присъстват духом -
усещат се -
Две души -
докосват се, смеят се
между
четири стени.
Стара история
на ново
разказана -
парфюм, цигари,
водка, червило
размазано...
Същата стая
с променени съдби.
Афери, раздели,
писъци и
нови тъги.
© Инна Всички права запазени