Е, и! Какво от туй, че нямам спомени,
принесени са в жертва на Сега и Утре.
Сърцето казва ли ти "Днес почивам,
живей със вчерашните мои удари?"
Въздишката се пръска, гдето е отронена,
кое си струва пак да я сглобяваш?
Експерт съм по плача и казвам отговорно -
една сълза не се е върнала обратно!
Животът даден е сега да се живее,
а не по миналото да се съжалява!
Е, с малко помощ - трябва и да се намери
Човекът, с който Днес си заслужава!
© Таня Донова Всички права запазени