Само стихът ми остана,
само в него няма измама.
Той утеха ми дава
и в студа ме сгрява.
С него сбъдват се мечти
и не се причиняват злини.
Стихът ми дава криле
и ми показва чудни светове.
Сърцето разтуптява
и душата тъжна сгрява,
спомени ми връща
и с любов отвръща.
© Джабула Всички права запазени