Стих
Премина.
Като полъх.
Не е трябвало да те запомня, щом те пуснах във безкрая.
Спирка.
Спомени.
Мотори.
На платното куче лае.
Не ревнувам, че отлитна.
Как ми е спокойно...
Леко...
Ти не питаш.
Аз не питам.
Чиста обич.
И пътека...
© Надежда Маринова Всички права запазени