14.04.2009 г., 7:05 ч.

Стихиен... 

  Поезия
545 0 9

Стихиен в мойта нощ нахлу.
Сънят ми да превръщаш в чудо.
Да палиш във очите ми звезди.
Сълзите ми със устни да изтриеш.

Стихиен в моя ден нахлу.
Разсипа слънцето в косите ми.
С целувки във очите угаси
остатъците от звездите.

Стихиен във душата ми нахлу.
И с нежни длани я докосна топло.
Остави я да стене от ... любов.
А после каза, че си дявола,
при мен дошъл на гости...

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??