Да ти покажа слабостта си.
Да ти покажа и страстта си.
И другата силна горяща у мен.
И трите едно сме.
Живеем неспирно.
Препускаме с дивият кон.
Непокорно като него живеем.
Не знаем какво е поклон.
Със смях болката гоним.
Намираме в нищото надежда.
Ще можеш ли дивото в мен да пребориш.
Да откриеш онази нежната у мен.
© Гергана Гочева Всички права запазени