Море, във тебе искам цяла да се потопя,
със своята дълбочина да ме обгърнеш...
И искам после във небето да летя,
и вятърът с любов да ме прегърне...
Да стигна аз до драконовото гнездо
и Драконът сърцето мое
с Пламъкът Свещен да изгори...
И да се върна при земята чисто нова,
и да посрещна слънчеви лъчи...
© Свещен Огън Всички права запазени