Стихове с дефект фабричен
тровят с проза поетичните сърца.
С тях не би могъл да впечатлиш момиче,
камо ли да разтопиш жена.
Истинските стихове се раждат
не във фабрики и не в заводи,
а в рапаните и мидите по плажа,
там, където с теб и зиме ходим.
© Калоян Кънев Всички права запазени