Ти си ангел с дълга гъста коса. Гледаш ме с мек и отнесен поглед. Така ми се ще понякога да те прегърна, да те целуна с най-чистата целувка. Но се спирам... Дали ще бъде най-чиста ? Ти си ангел, но жилавите ти ръце все пак по-мъжки са привлекателно космати...
© Людмила Игнатова Всички права запазени