В косата вплела ярки цветове
пресича улицата като котка...
паважът - овехтял... и демоде,
прогледнал е за нейната походка.
Звукът разсича ехото с камшик
и губи се в кокетната въздишка.
... нахален залезът поспря за миг
за да погали нейната извивка.
Жени Иванова
© Jasmin Всички права запазени