Миг преди да се усмихна,
миг преди да дойдеш ти,
слънцето за теб подшушна,
зад пердето се прикри.
И се пръсна светлината,
в зайче слънчево трепти,
чувам стъпките познати,
кой ли на вратата ми звъни?
Някой със кокичета в ръката,
някой с топли ласкави очи,
влезе и донесе ми дъгата,
и усмивки сто и три.
© Сеси Всички права запазени
Усмивки!