16.12.2011 г., 13:11 ч.

Стопли сърцето ми 

  Поезия
826 0 7

СТОПЛИ СЪРЦЕТО МИ

 

Разтвори сърцето ми свито от мъка,

от грижи, тревоги и думи зли,

от вечната раздяла и от разлъка,

ледът заскрежен по него махни!

 

Подай му топлинка, посгрей го, стопли го,

то щедро ще те теб възнагради.

Защо да е все ранено, мълчаливо,

подари му обич без прегради!

 

На обич сърцето със обич отвръща -

само иска някой да го приласкай.

Тогаз Слънце сгрява честитата къща

и добро в нея ще има безкрай.

 

След толкова дни във живота ми черни,

очаквам и моят по-слънчев ден -

Нека обещаем: ще си бъдем верни.

Нали ти идваш при мен окрилен.

 

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??