И аз съм в този свят роден
и в мен горят любов и ден!
Ти ми каза, че крайностите ме побъркват.
Ти ми даде вяра, но думите потъпкват...
...
Един сме ние, един във този свят...
Двойнствени души във крах, падение и мат!
Един сме ние, но два във този свят...
Двойствени души във крах, падение и... страх...
Повторение на минало и ден,
което бавно се изменя...
Повторение на изгубения спомен,
от който само аз съм победен!
© Кейтлин А. Всички права запазени