6.09.2007 г., 0:22 ч.

Страх 

  Поезия
666 0 7
Онемях от неказани думи.
Остарях от разбити мечти.
Оглушах в часовете безумни,
самотата, в които крещи.

Ослепях от видения ярки.
Онемях. Оглушах. Ослепях.
Полудях от желания жарки,
но от страх не посегнах към тях.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??