Страх ме е да те гледам в очите,
защото можеш да видиш мечтите.
Страх ме е да докоснеш мойто сърце,
защото може да разбереш, че бие за теб.
Страх ме е да стисна твойта ръка,
защото ще видиш как цяла горя.
Страх ме е дори да те докосна,
защото ще разбереш как ме омагьоса.
Страх ме е от всичко това...
Какво е това чувство в мойта душа?
Май разсъдъка си аз загубих
или просто в теб се влюбих...
© Петето Всички права запазени