Страхувам се от Утре...
от всички негови Зори и Залези,
в които Няма да си с Мен!
Страхувам се от Утрешния ден...
от Празнотата, със която ме Обгръща.
И чезна бавно в тишината...
витаеща около мен!
Страхувам се от Утре...
от погледите мъжки, впити в мен,
сред тях не виждам Твоите очи!
Не ми е нужен Никой друг...
от себе си не мога нищо да им дам.
Защото всичко мое...
В ТЕБ ПОТЪНА!!!
Сърцето ми Завинаги...
ПРИ ТЕБ ОСТАВА!!!
07.04.2011
Посветено на Пипчи!
© Рени Стоянова Всички права запазени