Аз ще те обичам и ще мисля все за теб,
ти ще ме изпълваш и ще бъдеш все до мен,
двамата, обгърнати във чувства, ще летим
и в страната на Мечтите ще се приземим...
Мисля си за обич,
мисля за емоции,
мисля за любов,
мисля за мечти,
мисля си за теб,
мисля, че обичам те,
чувствам те до мен,
в обич ти обричай ме!
Искам все така вечно да се чувствам,
твоята ръка да ми дава сила...
Мисля, че сега можеш да почувстваш
колко те обичам и колко съм го крила...
© Ивона Иванова Всички права запазени