Странно е!
Сякаш съм в космо-тренажор!
В безтегловност!
Гледам през прозрачен визьор...
Къде е горе, къде е долу?
Дъждът вали нагоре!
Слънцето е в карката ми!
Река тече над главата ми!
Страх ме е да мръдна! Знам ли?
Ще пропадна ли? Ще полетя ли?
Сякаш съм във фентъзи холограма!
Като че ли изход от нея няма!
Странно е!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени