Кога ще бъдеш
за мен готов,
да се потопим в
океана от любов?
Да съберем двете
ни тела...
да сближим нашите
сърца,
да слеем в едно
своите души
и да осъществим
грешните си мечти!
С горещи ръце да ме
галиш...
да ме стискаш,
без да ме жалиш!
Устните ми да
захапваш,
с език кожата ми
да обхождаш!
Властно ти да ме
любиш
и животинското в мен
да събудиш!
Ще впия зъби в твоите
гърди!
Дори и да те
заболи!
Ще дращя кожата ти с
ноктите си опасни
и ще се предадем на
бурните си страсти!
На сутринта ще стоиш
до мен,
гледайки ме... от
прелестта ми изумен!
Ще обсипваш с ласки
цялото ми тяло,
държейки го с ръце,
от любов премаляло...
© иреМ Всички права запазени