Не ме поглеждай с тези очи.
И не изричай нито дума.
Защото искрено боли,
когато искам, а те няма.
Не ме целувай, че гори
по устните ми твойта страст.
Кръвта в сърцето ми кипи,
над разума си нямам власт.
Не ме докосвай с тез ръце,
които карат ме да тръпна.
Защото с плачещо сърце
не бих могла да се отдръпна.
Не ме обичай! Че си грях
и тялото ми те желае.
Да те отблъсна не успях
и все на тебе ми ухае.
© Елина Керчева Всички права запазени