Идваш в дома ми
Чукаш на вратата
Не казваш "Здравей"
а директно ми се нахвърляш
Целуваш
Хапеш
Късаш
Не само дрехи
И мен
След като укротиш звяра
в себе си
Заспиваш
...
Събуждаш се
Чиста
Гола
Невинна
До мен
© Мария Всички права запазени