Казваш, че ме искаш –
ела и ми кажи!
Всичко аз ти давам –
ела и ме вземи!
Със поглед запали ме,
със устни угаси,
шепни ти мойто име –
ела и ме люби.
Не чакай да съм твърда,
не искай ти това,
дори и да увъртам,
вземи ме ти сега.
Със пръсти изгори ме,
със поглед ме попий,
с целувка награди ме,
със страст ме ти убий.
Цяла нощ целувай
всяка част от мен,
цяла нощ будувай,
цяла нощ и ден.
Със тяло подлуди ме
и диво ме люби,
шепни ти мойто име,
душата разбуди.
Не спирай цяла вечер,
да нямам миг покой,
така те искам вече –
да бъдеш вечно мой.
Ела, сега те чакам
сама в леглото аз,
не искам да протакам
ела във този час.
Със поглед покори ме,
вземи ме на ръце
и лудо ти люби ме
със лудо биещо сърце!
© Яна Всички права запазени