Нищо не би ми попречило...
да те обичам.
Страстно, необуздано,
нежно, не би ми попречило - НИЩО.
Нито погледът ти безразличен,
нито флиртът с друга,
нито разликата в годините ни,
нищо не би ми попречило да те обичам.
Безпочвено е - казват, „Няма смисъл".
Но хич не ми се слушат празните им приказки.
Нали душата ми е пълна
с обич по тебе - платоническа.
И руменина по бузите ми,
предчувствие за флирт и нещо повече,
звездите светят в очите ми,
не би ми попречило нищо - хей така - ДА ТЕ ОБИЧАМ!
© Петя Мирчева Всички права запазени
Знаеш ли за какво се сетих, когато видях таблицата със заглавията?
Мисля, че в самото начало на "Мълчанието на агнетатата" агент Старлинг тичаше в една гора и спря, за да поеме дъх до едно дърво. На него бяха заковани дъски със следните надписи:
Болка
Мъка
Страдание
И удоволствието от тях
Градацията е невероятна!
Харесва ми как пишеш!!!
Поздравления!!!!