Гората много бързо се съблече
в очакване да обладае Студ -
дали не бърза тя, дали ще плаче,
че е разкрила свойта страст и плът.
Подмамена от вътрешното си усещане
за ласки от спасителния мъж -
дали ще стане настърчано-смешният
масив, обрасъл и облян от дъжд!
© Нова Всички права запазени