Бойко посочи успехи големи,
от които ние останахме неми.
От мизерия куп народ се спомина,
а Бойко отчете повишаване с една година
на продължителността на човешкия живот.
Той, който третира бедния човек като скот.
Той, който болници в градчета затваря
и нови там не прави усилия да отваря.
Той, при когото здравеопазването е платено
и ефикасното лечение за мнозина е замразено.
Той, който дава на пенсионерите трохи
и ги погубва тъй без жал като мухи.
Той, който ликвидира места работни
и на улицата оставя хиляди безимотни.
Зарад него хора ровят в кофи за боклук.
Да го махнем от властта сега и тук!
© Георги Всички права запазени