Въобще не съм в хармония със себе си,
но ти опитай, посвири със мен...
Разкрива музиката чудни прелести,
ако не си фалшив, ще бъдеш поразен.
Опитай, докосни ми леко струните,
но първо плахо, като влюбен мъж,
и замълчи, излишни тук са думите,
той, текстът, винаги ще е един и същ.
Виж музиката... често е различна,
понякога взривява ти кръвта...
Тя може да е мелодична и ритмична,
но винаги е силна, като любовта...© Анна Станоева Всички права запазени
НА ПЕРО И НА СТРУНА...
ДА МЕ СКЪСАШ СИ СТРУВА
С ТВОЙТА ДИВА ЛЮБОВ ...