Моят огън за теб!
Студено е, навън е още зима,
все така сърцето ми не зъзне.
Горещо е, от теб, любима,
за теб не искам да замръзне.
Прекрасни две очи пронизват
без милост мрака и ме сгряват.
Слова в сърцето ми изписват,
а чувствата към теб не остаряват.
Безброй усмивки устните рисуват,
да, разбрах, за мен са всички.
Никога не питай колко струват
тези хиляди осиротели срички.
Студено е, навън е още зима,
във вените кръвта ми е гореща.
Мигове безкрайни колко има
до следващата наша среща?!
Две ръце тогава ще ме сгреят
в позабравена прегръдка сякаш.
В тъмното очи ти дали се реят,
когато всяка нощ си лягаш?!
Мислите къде те водят нощем?!
Моите в сънища за теб преливат.
Знаеш ли, все така не искам още
чувствата ни да изстиват.
Студено е, навън е още зима,
а сърцето ми е пълно с огън.
Ти си толкова неотразима,
да не мисля аз за теб, не мога…
© Велин Всички права запазени